Mustafa Sandal'dan Dikkat Çeken Arda Güler Yorumu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki gün oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında Arda Güler'in penaltı pozisyonu sonrası açıklamasıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki gün oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında Arda Güler'in penaltı pozisyonu sonrası açıklamasıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki gün oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında Arda Güler'in penaltı pozisyonu sonrası açıklamasıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ah benim güzel ve yetenekli Arda kardeşim. Sen gerçekten çok yetenekli ve pırlanta gibi bir futbolcusun. Sana bir abi tavsiyesi; Sen sen ol parlamak yerine asla toz tutmayı tercih etme.  Başta kendine ve temsil ettiğin büyük camianın taraftarına böylesi ayıp etme!" ifadelerini kullanan Sandal sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

mustafa sandal dan arda guler ile ilgili carpici yorum gundem oldu