Nadide Sultan'dan Yıllar Sonra Alişan İtirafı! Birlikte Okuldan Atıldık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Nadide Sultan, katıldığı Biz Bize isimli programda öğrencilik döneminden bahsederken Alişan ile ilgili yaptığı itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Nadide Sultan, katıldığı Biz Bize isimli programda öğrencilik döneminden bahsederken Alişan ile ilgili yaptığı itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nadide Sultan, katıldığı Biz Bize isimli programda öğrencilik döneminden bahsederken Alişan ile ilgili yaptığı itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Şarkıları ile bir döneme damga vuran Nadide Sultan'tan yıllar sonra bir Alişan itirafı geldi. Katıldığı programda kariyerinden bahseden Nadide Sultan Alişan ile birlikte öğrencilik yıllarına dönerek kimsenin bilmediği bir gerçeği açıkladı. Bayramın son günü 'Biz Bize' programına konuk olan Nadide Sultan olay açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçının Alişan ile ilgili anlattıkları ise şaşırttı.Kazandığı üne rağmen kameralardan uzak yaşamayı tercih eden 45 yaşındaki Nadide Sultan'ın anlattıkları izleyenleri Alişan ve Nadide Sultan'ın gençlik yıllarına götürdü.

 

Nadide Sultan: Okuldan atıldık, hatta Alişan ile birlikte atıldık

 

İşte Nadide Sultan'ın anlattıkları:

 

"Okuldayken sahneye çıkmak yasaktı. Ben gizli çalışırdım. Derslerde uyuyordum, üstümü örterlerdi. 'Vuslata Beş Kala' çıktı, öğretmenlerin azarlamasından korktum, gitmedim okula. İki kez dondurdum kaydımı, sonra atıldım.

 

Hatta Alişan'la beraber okuldan atıldık. Yıllar sonra baktım Onur Şan dönüyor, ben de dönmeye karar verdim. Annem istemedi şarkıcı olmamı.  Üniversiteyi bitirdim, doktoraya başladım. Ama evlilik ve bebekle yürütmek zor."

 

Nadide Sultan gözlerden uzak mutlu bir evlilik yaşıyor

 

Nadide Sultan şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuştu. Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, yönetmen olan eşi Hakan Yonat ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı Nadide Sultan ve eşinin Kaan adını verdikleri oğulları bulunuyor.