Kaan Tangöze İle Kıvılcım Ural Bodrum Tatilinde Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural önceki gün Bodrum tatilinde görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural önceki gün Bodrum tatilinde görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren  ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural önceki gün Bodrum tatilinde görüntülendiler. 

 

Milliyet gazetesinden Kamil Sümer'in haberine göre; Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Birlikte sahile gelen çift, önce şakalaştı sonra el ele tutuşarak romantik anlar yaşadı. 2018 yılında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile nikah masasına oturan ve bir kız çocuğu olan Kıvılcım Ural, ev yaşantısını anlattı. Evde yemek yapan bir aile olduklarını belirten şarkıcı, “Çocuklar eve gelince Kaan’la birlikte yemek yapıyoruz. Pandemide Kaan’ın yemek yeteneği ortaya çıktı. Birlikte biber dolması yapıyoruz" dedi.

 

"KAAN'A 18 YAŞINDAN BERİ AŞIĞIM"

 

Sunuculardan Esin Övet'in "Kaan’a hala aşık mısın?" sorusuna, “Kaan’a hala çok aşığım, kalbim o kadar çarpıyor ki umarım kalpten gitmem" cevabını verdi. 30 yaşındaki şarkıcı, Kaan Tangöze’ye 18 yaşından beri aşık olduğunu itiraf etti.

 

 TATİL SEZONUNU AÇTILAR

 

Kaan Tangöze ve şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Wai Beach'te görüntülendi. Birlikte sahile gelen çift, önce şakalaştı sonra el ele tutuşarak, romantik anlar yaşadı. Kaan Tangöze denize koşarak girdi. Kızı İlayda ile uzun süre oyunlar oynayan şarkıcı sudan çıkmak istemeyen kızıyla birlikte bol bol denizde vakit geçirdi. O sırada Kıvılcım Ural, eşi Tangöze ve kızı İlayda'yı denizin ortasına kadar girerek izlemeyi tercih etti. 2018 yılında Kaan Tangöze ile nikah masasına oturan bir çocuk annesi Kıvılcım Ural sarı bikinisi ve fit haliyle herkesi kendine hayran bıraktı.