Nagihan Karadere Acun Ilıcalı'nın 'Sabah Erken Kalkma İsyanı'na Cevap Verdi! Ben De..!

Survivor 2024'te yarışmaya hazırlanan Survivor efsanesi Nagihan Karadere sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'nın sabah erken kalkma isyanına kayıtsız kalmazken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Survivor 2024'te yarışmaya hazırlanan Survivor efsanesi Nagihan Karadere sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'nın sabah erken kalkma isyanına kayıtsız kalmazken çarpıcı ifadeler kullandı. Acun Ilıcalı'nın "Erken kalkmayı kim buldu abi?" isyanı sosyal medyada gündem olmuÅŸtu. Survivor All Star için hazırlıklarını sürdüren Nagihan Karadere, patronuna seslenerek istekte bulundu. 'MasterChef Türkiye All Star' ile gündemde olan Acun Ilıcalı, yapımcısı olduÄŸu bir diÄŸer fenomen yarışma 'Survivor All Star 2024' için hazırlıkları sürdürüyor.

 

"BU ERKEN KALKMAYI KÄ°M BULDU?”

 

Ilıcalı, TV100'de CandaÅŸ Tolga Işık'ın konuÄŸu olmuÅŸtu. Ilıcalı, çalışma hayatıyla ilgili "Bu erken kalkmayı kim buldu abi? Dünya deÄŸiÅŸti. Biz niye erken kalkıyoruz? Burada bir mantık var mı? Bence yok. Kaldırmayın insanları, uyusunlar" demiÅŸti.

 

NAGÄ°HAN'DAN YANIT GECÄ°KMEDÄ°

 

"Sabah 7'lerde kalkarak, 1 saat 15 dakika yol giderek iÅŸe gidiyordum. Böyle bir hayat yaÅŸadım. YaÅŸadığım için bunu insanlara yaÅŸatmamaya karar verdim" diyen Acun Ilıcalı'ya yanıt Nagihan Karadere'den geldi. "Bir daha asla Survivor gitmem" dedikten sonra All Star'a katılma kararı alan Nagihan Acun Ilıcalı'ya seslendi.

 

nagihan karadere den acun ilicali nin sabah erken kalma isyanina yanit

 

"SURVÄ°VOR'DA DA Ä°STÄ°YORUZ BU SÄ°STEMÄ°”

 

Nagihan sosyal medya hesabından ÅŸunları söyledi: Survivor'da da istiyoruz bu sistemi Acun Bey. Sabahın köründe kaldırmayın bizi lütfen. Ben de hiç ama hiç sevmiyorum sabahın köründe kalkmayı.