Naz Aydemir Akyol'dan Sporcuların Mental Sağlıklarıyla İlgili Dikkat Çeken Açıklama! Sporcuyuz Makine Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Naz Aydemir Akyol, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sporcuların yoğun maç trafiği ve mental sağlıklarıyla ilgili ünlü futbolcu Ronaldo Nazario'nun yaptığı açıklamaya yorumda bulunurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Naz Aydemir Akyol, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sporcuların yoğun maç trafiği ve mental sağlıklarıyla ilgili ünlü futbolcu Ronaldo Nazario'nun yaptığı açıklamaya yorumda bulunurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Naz Aydemir Akyol, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sporcuların yoğun maç trafiği ve mental sağlıklarıyla ilgili ünlü futbolcu Ronaldo Nazario'nun yaptığı açıklamaya yorumda bulunurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sporcular ise birer insan makine değiller!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ronaldo Nazario'nun yaptığı "Bugünlerde sporcuların mental sağlığı hakkında epey konuşuyoruz. Eskiden ise gladyatör gibiydik. Bizi arenaya attılar ve oradan kimin canlı çıkacağını görmek istediler. Bu baskı hali beni daha da aşağı itmişti. Bunu nasıl yöneteceğimi bilmeyecek kadar gençtim." açıklamasına yorumda bulunan Akyol sporcuların mental sağlıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunurken "Konuşuyoruz ama hala yeterli değil bence. Özellikle voleybolda 1 hafta önce Dünya Finali oynayan sporcular, bugün kulüpleriyle maça çıkmak durumundalar. Program inanılmaz sıkışık, beklenti çok yüksek, sporcular ise birer insan makine değiller…" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

naz aydemir akyol dan sporcularin mental sagliklari hakkinda dikkat ceken aciklama