Nazlı Sabancı 20 Günde Formuna Geri Kavuştu! Merhaba Instagram!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı doğum yaptıktan 20 gün sonra yeniden formuna kavuştu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı doğum yaptıktan 20 gün sonra yeniden formuna kavuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı doğum yaptıktan 20 gün sonra yeniden formuna kavuştu.

 

nazli sabanci 20 gunde formuna kavustu

 

20 günde formuna kavuştu!

 

Kısa bir süre önce ilk bebeklerini kucaklarına alan Nazlı-Hacı Sabancı çiftinden Nazlı Sabancı, sosyal medyaya döndüğünü duyurdu. Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı, 10 Ekim 2021’de Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında sade bir törenle dünyaevine girmişti. 25 Haziran 2022’de de Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapan çiftin ilk bebekleri de 15 Ağustos’ta dünyaya geldi. Hacı-Nazlı Sabancı çifti, kızlarına babaanne Arzu Sabancı'nın adının da geçtiği "Arzu Alara" adını verdi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Nazlı Sabancı, doğum sonrası dün ilk kez fotoğraf paylaştı. Ünlü ismin hamilelik döneminde aldığı kilolardan eser kalmadığı görüldü. Sabancı, paylaşımına; "Tekrar merhaba Instagram" notunu düştü.