Nazlı Sabancı İle Hacı Sabancı'nın Mutlu Günleri! Bebekleri Dünyaya Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı ile Hacı Sabancı'nın bebekleri dünyaya geldi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı ile Hacı Sabancı'nın bebekleri dünyaya geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabancı ile Hacı Sabancı'nın bebekleri dünyaya geldi.

 

Yasemin'de yer alan habere göre, Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Sabancı 2021 yılında nikah masasına oturmuştu. Cemiyet dünyasının ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancıların gelini Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 2021 yılının ekim ayında Hacı Sabancı ile Arzu - Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikah masasına oturan Nazlı Hanım, 2022 yılının haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle mutluluğunu herkesle paylaşmıştı. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çiftinden bebek müjdesi gelmişti. Çift bugün ilk kez anne baba olma heyecanı yaşadı. Sabancı ailesi haberi alır almaz hastaneye koşarken, Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel de çifti yalnız bırakmadı.

 

Sosyetik güzel Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin de hastaneye geldiği öğrenildi. Nazlı Sabancı'nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı'nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye koştu. Ünlü oyuncu, çifti ilk tebrik edenlerden oldu. Doğumdan kısa bir süre önce pembe elbisesiyle kamera karşısına geçen Nazlı Sabancı, karnı burnunda pozlarına sosyal medyadan yer vermişti. Paylaşımına ise "Heyecandan da öte" notunu düşmüştü. Teknede çekildiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isme çok sayıda "Yüzünüze nur gelmiş", "Hamilelik güzelliğine güzellik katmış" şeklinde yorumlar gelmişti.