Ne Gemiler Yaktım Ayhan Mehmet Bahattin Genç Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ne Gemiler Yaktım Ayhan Mehmet Bahattin Genç kimdir? Show TV'de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinde canlandırdığı Ayhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Bahattin Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak edildi. Peki Mehmet Bahattin Genç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Ne Gemiler Yaktım Ayhan Mehmet Bahattin Genç kimdir? Show TV'de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinde canlandırdığı Ayhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Bahattin Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak edildi. Peki Mehmet Bahattin Genç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ne gemiler yaktim ayhan mehmet bahattin genc kimdir nerelidir kac yasindadir fenoreporter

 

Ne Gemiler Yaktım Ayhan Mehmet Bahattin Genç kimdir?

 

Mehmet Bahattin Genç kimdir? Mehmet Bahattin Genç 26 Ocak 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. İzmir’de doğan oyuncu yaşamına İstanbul’da devam ederken günümüzde 43 yaşındadır. Eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra belli bir süre Hava Kuvvetleri’nde çalışmıştır. Daha önce Anka, Kağıttan Hayatlar gibi yapımlarda rol almıştır. Kariyerine Studio Oyuncuları’nda devam etmektedir.