Nebahat Çehre'nin Son Paylaşımı Gündem Oldu! Kim Der 79 Yaşında!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Kim der 79 yaşında!

 

Yıllar geçtikçe gençleşen ünlü oyuncu Nebahat Çehre, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Bir restoranda çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sunan 79 yaşındaki oyuncunun güzelliği dikkat çekti. "Aşk-ı Memnu" dizisinde oynadığı "Firdevs Yöreoğlu" karakteriyle büyük beğeni toplayan Nebahat Çehre, bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Bugüne dek birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada oyunculuk kariyerini güzel bir şekilde noktalamak istediğini ifade etmişti. "Takipçilerimde özlem var. Onlara güzel bir veda etmek istiyorum." diyen 79 yaşındaki ünlü oyuncu, son paylaşımıyla ilgi odağı haline geldi. Yıllara meydan okuyan fit görüntüsü ve güzelliğiyle ortalığı kasıp kavuran Çehre'nin sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafı görenler güzelliğine inanamadı. Bir restoranda yemek sonrası tatlı yerken karelerini paylaşan ünlü oyuncu gönderisine "Yemekten sonra tercihim limon sorbe" notunu düştü. Kısa sürede büyük beğeni toplayan kareler, Çehre'nin hayranlarından tam not aldı.

 

İşte o paylaşım;

 

nebahat cehre nin son paylasimi gundem oldu



Etiketler: