Necati Şaşmaz İle Muazzez Ersoy Yemekte Buluştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çelkmeyi başaran ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz ile Muazzez Ersoy yemekte buluşurlarken, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çelkmeyi başaran ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz ile Muazzez Ersoy yemekte buluşurlarken, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz ile Muazzez Ersoy yemekte buluşurlarken, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladılar. 

 

Bir süredir müzik ile uğraşıyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çelkmeyi başaran ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz ile Muazzez Ersoy yemekte buluşurlarken, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Necati Şaşmaz ile Muazzez Ersoy yemekte buluştu. Bir süredir müzikle ilgilenen ve besteler yapan Şaşmaz, “Muazzez Hanım beğenirse birini onun söylemesini isterim” dedi. 

 

necati sasmaz ile muazzez ersoy yemekte bulustular