Negin Mirsalehi Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Negin Mirsalehi kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Negin Mirsalehi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Negin Mirsalehi kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Negin Mirsalehi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

negin mirsalehi kimdir nerelidir evli mi

 

Negin Mirsalehi kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Negin Mirsalehi kimdir? Moda bloggerlarının en tanınmış isimlerinden biri Negin Mirsalehi. Hollanda'da doğmuş, ancak ailesi İran asıllı. Egzotik görünümüyle dikkat çekmemesi imkansız gibi. Karakteristik tarzıyla kısa süre içerisinde rüştünü ispat eden Negin, ardında hikaye olan parçaları, ışıltıyı ve ihtişamlı silüetleri seviyor. Negin , 2 Kasım 1988 yılında Amsterdam [  Hollanda ] da doğdu. Özünde ise İranlıdır. Annesi kuaför iken babası arıcılık işiyle uğraşmaktadır. Bir de ablası bulunmaktadır. Vrije Üniversitesi'nde Pazarlama bölümünü okumuştur. Negin, sürekli seyahat ediyor ve fotoğraflarını da  blogunda ve instagramında paylaşıyor. 2012 yılında ise blog açmaya karar verip, açmıştır. Blogun da genellikle güzellik ve modaya dair yazılar yazmaktadır. Ayrıca " Gucci , Gisou " gibi birçok markanın da tanıtımını yapmaktadır. Ayrıca 2016 yılında, yılın bloggeri seçilmiştir. İlham kaynağının ablası olduğunu söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Cartier Love kolyesinden asla vazgeçemeyeceğini düşünüyor. En sevdiği tasarımcı Domenico Dolce ve Stefano Gabbana. Gisou markasının kurucusu ve sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni güzelliğini bala borçlu olduğunu düşünüyor. Maurits Stibbe ile evlidir.