Nejat İşler'den Berrak Tüzünataç Sorusuna İlginç Yanıt! Önümüzdeki Yıl Emekli Oluyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler önceki gün Beyoğlu'nda görüntülenirken yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler önceki gün Beyoğlu'nda görüntülenirken yaptığı açıklamayla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler önceki gün Beyoğlu'nda görüntülenirken yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

 

Nejat İşler, Beyoğlu'nda görüntülendi. İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ile ilgili soruya, "51 yaşındayım. Önümüzdeki mart emekli oluyorum. Öyle söyleyeyim. Kolay gelsin" yanıtını verdi. 'Kaybedenler Kulübü', 'Anlat İstanbul' ve 'Çukur' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Nejat İşler, geçtiğimiz gece Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Nejat İşler, “Film projem vardı, bitti. Şimdi tatil dönemindeyiz. Sonrasında da dizi devam edecek” şeklinde konuştu. 51 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin 'Aşk hayatınız nasıl gidiyor?' sorusunu, “Şu anda iş var abi” şeklinde yanıtlamakla yetindi.

 

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre; Nejat İşler, 'Sizi bu duruma getiren, böyle olmanıza neden olan geçmişte yaşadığınız Berrak Tüzünataç aşkı mı?' sorusu karşısında ise şu cevabı verdi:

 

"51 yaşındayım. Önümüzdeki mart emekli oluyorum. Öyle söyleyeyim. Kolay gelsin."