Neslihan Atagül Bu Kez L'Officiel Dergisine Kapak Oldu!

Geçirdiği geçirgen bağırsak sendromu hastalığıyla ölümden dönen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son dönemde imza attığı işlerle adeta yeniden doğarken dünyanın en saygın dergilerinden L'Officiel'e kapak oldu. 

 

Geçirdiği geçirgen bağırsak sendromu hastalığıyla ölümden dönen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son dönemde imza attığı işlerle adeta yeniden doğarken dünyanın en saygın dergilerinden L'Officiel'e kapak oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son dönemde imza attığı işlerle adeta yeniden doğarken dünyanın en saygın dergilerinden L'Officiel'e kapak oldu.

 

Geçtiğimiz haftalarda Amerika’daki bir dergiye kapak olan, yine Amerika’da prime time sabah kuşağında en çok izlenen tv show programlarından birine röportaj veren Neslihan Atagül Doğulu, bu ay da L’officiel Dergisi’nin kapak yıldızı oldu. Manifesto tadında bir dünyadaymışız hissiyatı veren çekim kareleri bambaşka bir Neslihan’ı gösterirken verdiği röportajda da evliliğinden aylar önce digital mecrada hayata geçirdiği online dergisi Hadsiz’e, kadın haklarından-karakteristik özelliklerine, iç dünyasına kadar birçok soruyu yanıtladı.

 

neslihan atagul lofficiel