Netflix'in Bir İhtimal Daha Var Projesinin Çekimleri Başladı!

Kadrosunda Ata Demirer, Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur,  Altan Erkekli gibi isimler yer aldığı Netflix'in yeni projesi 'Bir İhtimal Daha Var'ın çekimleri başladı. 

 

Kadrosunda Ata Demirer, Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur,  Altan Erkekli gibi isimler yer aldığı Netflix'in yeni projesi 'Bir İhtimal Daha Var'ın çekimleri başladı. Kadrosunda Ata Demirer, Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur,  Altan Erkekli gibi isimler yer aldığı Netflix'in yeni projesi 'Bir İhtimal Daha Var'ın çekimleri başladı. 

 

netflix in yeni projesi bir ihtimal daha var in cekimleri basladi

 

Çekimler başladı!

 

Netflix'te yayınlanacak 'Bir İhtimal Daha Var'ın kadrosunda Ata Demirer, Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur ve Altan Erkekli yer alıyor. Ata Demirer'e Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur ve Altan Erkekli gibi isimlerin eşlik edeceği 'Bir İhtimal Daha Var' dizisinin hikayesi spor bahisleri yazarken tutmayan tahminleri nedeniyle hayatı tepetaklak olan İsa ve bu sırada hayatına giren 'ruh' Refik’in macerasına odaklanıyor. Çekimleri başlayan setten Ata Demirer, Uğur Yücel ve yönetmen Hakan Algül'ün olduğu fotoğraf paylaşıldı. Netflix'te yayınlanacak yapımını BKM’nin üstlendiği dizinin senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor.