Netflix'in Sevilen Dizisi Bitiyor! Hayranlarını Üzen Haber!

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Netflix'in sevilen yapımlarından Locke & Key dizisi 3. sezonu ile birlikte son bulmaya hazırlanıyor. 

 

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Netflix'in sevilen yapımlarından Locke & Key dizisi 3. sezonu ile birlikte son bulmaya hazırlanıyor. Son dönemde yayınlandığı içeriklerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve milyonların takip ettiÄŸi dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Netflix'in sevilen yapımlarından Locke & Key dizisi 3. sezonu ile birlikte son bulmaya hazırlanıyor.  

 

Çevrimiçi yayın platformu Netflix'in popüler dram dizisi Locke & Key hayranlarına veda ediyor. Platformun "planlı" iptal kararı aldığı Locke & Key, babaları gizemli koÅŸullar altında öldürüldükten sonra Locke kardeÅŸlerin başından geçen olayları konu ediniyordu. Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix, her hafta yeni dizi ve filmlerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Platform, aynı zamanda izlenmeyen içerikleri için de bazı kararlar alıyor. Son olarak Netflix’in bir popüler dizisi daha hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor. DoÄŸaüstü/dram yapımı Locke & Key'in üçüncü sezonuyla birlikte final yapacağı duyuruldu. Netflix’in açıklamasına göre hayranlar bu geliÅŸmeye üzülmemeli, çünkü hikâye üçüncü sezonla birlikte planlandığı gibi sonlanacak.

 

netflix in sevilen yapimi locke and key bitiyor

 

3. sezonu ile birlikte son buluyor!

 

ShiftDelete’in haberine göre Locke & Key’in on bölümlük ilk sezonunun beklenmedik ÅŸekilde baÅŸarılı olmasının ardından Netflix, dizi ekibine 10 bölümlük ikinci sezon ve sekiz bölümden oluÅŸan üç sezonluk bir plan sunmuÅŸtu. Yeni iptal kararı, Locke & Key’in baÅŸ yapımcıları Carlton Cuse ve Meredith Averill’in planlarına ayak uyduracak gibi görünüyor. Joe Hill ve Gabriel Rodriguez’in fantastik çizgi roman serisinin uyarlaması olan Locke & Key, 2020 yılında tek sezon olarak planlanmıştı. Ancak Carlton Cuse ve Meredith Averill’in açıklamasına göre, Netflix’in de onayıyla üç sezona uzatılabileceÄŸi dile getirildi. Dram dizisi prömiyerini Åžubat 2020’de yaptı. Ä°kinci sezon ise Mart 2020’de duyuruldu ve Ekim 2021’de Netflix’te yayımlandı.

 

Sekiz bölümden oluÅŸacak dizinin üçüncü sezonu, aslında ikinci sezonla birlikte Toronto’da çekildi. Halihazırda post prodüksiyon aÅŸamasında olan üçüncü sezonun, 2022’nin sonlarında yayımlanması bekleniyor. Gerilim dizisinin 3. sezon kadrosunda Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Brendan Hines, Sherri Saum, Kevin Durand ve Coby Bird yer alıyor.

 

LOCKE & KEY KONUSU NE?

 

DoÄŸaüstü güçler, babaları gizemli koÅŸullar altında öldürüldükten sonra Locke kardeÅŸleri takip eder. Üç kardeÅŸ ve anneleri, babalarının ölümüyle baÄŸlantılı olabilecek sihirli anahtarlarla dolu olduÄŸunu keÅŸfettikleri Keyhouse isimli eve taşınır. Locke kardeÅŸler farklı anahtarları ve benzersiz güçlerini açığa çıkarır, ancak gizemli bir güç uyanır ve anahtarları çalmak için kardeÅŸleri tehlikeye atmaya baÅŸlar.