Yargı Dizisi Yunanistan'da Gösterilmeye Hazırlanıyor!

Kanal D'de yayınlanan yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiÄŸi, baÅŸrollerinde Pınar Deniz ve Kaan UrgancıoÄŸlu'nun yer aldığı Yargı dizisi Latin Amerika, Porto Riko, ABD, Ä°spanya, Åžili, MENA, Ä°srail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan'ın ardından Yunanistan'da gösterilmeye hazırlanıyor. 

 

Kanal D'de yayınlanan yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiÄŸi, baÅŸrollerinde Pınar Deniz ve Kaan UrgancıoÄŸlu'nun yer aldığı Yargı dizisi Latin Amerika, Porto Riko, ABD, Ä°spanya, Åžili, MENA, Ä°srail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan'ın ardından Yunanistan'da gösterilmeye hazırlanıyor. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiÄŸi, baÅŸrollerinde Pınar Deniz ve Kaan UrgancıoÄŸlu'nun yer aldığı Yargı dizisi Latin Amerika, Porto Riko, ABD, Ä°spanya, Åžili, MENA, Ä°srail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan'ın ardından Yunanistan'da gösterilmeye hazırlanıyor. 

 

kanal d de yayinlanan yargi dizisi yunanistan da gosterilmeye hazirlaniyor

 

Dünyaya açılmaya devam ediyor!

 

Türkiye’de yayınlanmaya baÅŸladığı günden bu yana nefes kesen bölümleriyle her hafta gündem olmayı baÅŸaran Kanal D’nin baÅŸarılı dizisi Yargı dünyaya açılmaya devam ediyor. Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizi çok yakında bir Avrupa ülkesinde yayınlanacak. BaÅŸrollerini Pınar Deniz ve Kaan UrgancıoÄŸlu’nun paylaÅŸtığı Yargı dizisi tamamen Türk üretimi olmasıyla dikkat çekiyor. Çarpıcı hikayesiyle izleyiciyi kendine bağımlı hale getiren Yargı kısa bir süre önce dünyaya açılmıştı. BaÅŸarılı dizi ÅŸimdi de Yunanistan’da yayınlanacak. Daha önce yayın hakları HBO Max tarafından Latin Amerika’da yayınlanmak üzere satın alınan Yargı, uluslararası dağıtımcısı Madd Entertainment tarafından yurt dışındaki fuarlarda sergilenmiÅŸti. Dizi daha önce Porto Riko, ABD, Ä°spanya, Åžili, MENA, Ä°srail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan’a da satılmıştı. Bu son anlaÅŸmayla Yargı dizisi yurt dışındaki açılımını sürdürüyor.

 

Yayına girdiÄŸi ilk günden bu yana her bölümüyle gündem yaratan Yargı hem hikayesiyle hem de oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Dizi bugüne kadar birçok ödüle layık görüldü. Reytinglerde çok baÅŸarılı olan dizi her hafta sosyal medyada gündem olmayı da baÅŸarıyor. Senaryonun akıcılığının yanı sıra gerçeklikten de ödün verilmemesi Yargı dizisinin en dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor. Hem hukuk hem gerilim hem de polisiye türünün bir arada bulunması da Yargı dizisine büyük hareketlilik katıyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal GüleroÄŸlu, kısa süre önce Yargı’yla ilgili kaleme aldığı yazısında dizinin hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla elde ettiÄŸi baÅŸarıyı hak eden bir yapım olduÄŸuna dikkat çekmiÅŸti. Anibal GüleroÄŸlu, Türkiye’deki dizi yapımcılığını güzel ÅŸekilde temsil etmesi bakımından Yargı dizisinin yurt dışında da beÄŸenilmesinin çok önemli olduÄŸunu düÅŸünüyor.



Etiketler: