Neymar'ın Yılbaşı Partisinde Trajedi! Bir Kişi İntihar Etti!

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın bir transatlantikte düzenlediği yeni partisinde trajedi yaşandı. Sevgilisiyle tartışan bir genç adam geminin 15’inci katından denize atlayıp intihar etti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Suudi Arabistan’ın “El-Hilal” takımında forma giyen ancak sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Neymar da Silva Santos Júnior sıkıntılarını unutmak için yeni yıla vatandaşlarıyla girmek için “MSC Preziosa” kruvaziyerini üç günlüğüne kiraladı. Binlerce Brezilyalı, Neymar’ın 3 günlük yeni yıl partisine katılmak için 1.200 ile 7.000 dolar arasında para ödeyip gemiye akın etti.

 

Yolcular arasında “İnstagram”da içerik üreten 32 yaşındaki Carlos Alberto Mota Candreva ile 2 yıllık sevgilisi 27 yaşındaki Vitoria arlos Alberto gemideki neşeli ortamı anlatan bir video paylaştıktan sonra, kruvaziyerin 15’inci katından atlayıp hayatına son verdi.

 

Genç adamın intiharına sevgilisi Vitoria Barbara ile ilişkilerinin geleceğiyle ilgili tartışmaları neden oldu. Carlos ilişkilerinin daha ciddi bir boyuta taşınmasını istiyordu, genç kadın ise başka erkeklerle de ilişkilerini gizliden gizliye sürdürüyordu.

 

Mankenlik yapan Vitoria sonrasını şöyle anlattı: “Banyoya girdim. Carlos cep telefonu almış. Şifremi bildiğinden bile haberim yoktu. Telefonda başka erkeklerle görüşmelerimi görmüş. Arkadaşlarını arayıp beni öldüreceğini söylemiş. Akşam yemeği için restorana indik. ‘Beni kukla gibi oynatıyorsun’ diye sitem etti. Sonra masadan kalktı, güverteye çıktı ve bir çok kişinin gözü önünde denize atlayıp intihar etti.”

 

Kruvaziyerin işletmecisi olan şirketin yetkilileri Carlos’un ölmek için atladığını, olayın Sao Paulo eyaletinin kuzey kıyıları açıklarında, Alatraces adasının 40 kilometre uzağında meydana geldiğini açıkladı. Şoka giren Vitoria ertesi gün gemiden indirilip hastaneye götürüldü. Genç kadın, “Bir terapiye gireceğim. Bu olayın şokunu herhalde hayatım boyunca yaşayacağım” dedi.

 

Carlos’un yakınları ise Vitoria’yı suçladı:”Carlos’u yiyip bitirdi. Mali açıdan sıfırlattı. Herhalde sorumluluğunu ve suçluluğunu asla kabul etmeyecek ama gerçek bu…”



Etiketler: