Nez Demir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Nez Demir kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Nez Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Nez Demir kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Nez Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Nez Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

nez demir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Nez Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Oyuncu, Viner Youtuber. 1987 yılında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Rizelidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. 1987 tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesinde hayata merhaba diyen Nez Demir, aslen ise Rizeli olan ve Rize aşığı olan bir isimdir.Üniversite eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Pazarlama Bölümü’nde tamamlamış olan isim ayrıca 2. Üniversite okumuş ve İşletme bölümünü bitirmiştir. Nez Demir’in boyu 1.74 cm, kilosu ise 53’dür. Gözleri ise Kahverengidir.

 

Sosyal medya ile tanışması Instagram hesabı açması ile birlikte olan ünlü fenomen, çekmiş olduğu Videoları Instagram hesabından paylaşarak kısa sürede takipçi sayısını arttırmıştır.Instagram’dan sonra Vine videoları çekmeye başlamış ve takipçi sayısı giderek fazlalaşmıştır.Vine kullanmaya 2013 tarihinden itibaren başlamış olan ünlü isim, son yıllarda ise açmış olduğu Youtube kanalından paylaşımlar yapmaktadır.

 

Karadenizli olması nedeniyle Horon oynamayı ve çay içmeyi çok seven Nez Demir, çok sayıda farklı ülkeye gitmiş ve oraları gezerek Instagram hesabından bu görüntüleri paylaşmıştır.kimdirkim.com uzun boylu olmasının da verdiği avantaj ile 8 yıl boyunca Voleybol oynayan ünlü fenomen ayrıca bir süre de oyunculuk yapmıştır. Halen oyunculuk konusunda özellikle reklam firmalarından teklif alan ünlü isim, bu teklifleri kabül etmeyerek Youtube kanalında yayınlarına devam ederken bir yandan ise gerçek mesleği olan Bankacılık mesleğini sürdürmektedir. Sevgilisi olup olmadığını bilmediğimiz ünlü fenomen, ilerde sakin bir sahil kasabasında yaşamayı hayal etmektedir. Özel bir banka da çalışan Nez Demir, çok gezdiğini, farklı ülkelere gittiğini, yine fırsat buldukça gezmeye devam ettiğini belirtmiştir. 8 sene voleybol oynamış, uzun yıllar ise rafting yapmıştır.

 

İlk olarak İnstagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapmaya başlamıştır. Zaman içerisinde takipçilerin birbirini etiketlemeleri sonucunda sayfası büyümüştür. Daha sonra vine videoları çekmiş kısa sürede ciddi takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır. Vine ile 2013 yılında tanıştı. Böylece Türkiye’de ilk Vine kullanan isimler arasında yer aldı.

 

Bir çok ünlü markadan reklam filmi teklifleri almıştır. Ancak uzun senelerini verdiği için kısa süreli işler ile çabalarını riske atmaktan korkmuş ve gelen teklifleri reddetmiştir. En son Facia Üçlü isimli bir filmde rol almıştır.



Etiketler: