Nidanur Menges Karatay Diyeti Ve Aralıklı Oruç İle Haftada 2.5 Kilo Vermeyi Anlattı!

Youtube'da yayınladığı diyet ve sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Nidanur Menges, yayınladığı videosunda karatay diyeti ve aralıklı orucu aynı anda uygulayarak haftada 2.5 kilo vermeyi anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı diyet ve sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Nidanur Menges, yayınladığı videosunda karatay diyeti ve aralıklı orucu aynı anda uygulayarak haftada 2.5 kilo vermeyi anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Nidanur Menges, yayınladığı videosunda karatay diyeti ve aralıklı orucu aynı anda uygulayarak haftada 2.5 kilo vermeyi anlattı.

 

Yayınladığı videosunda karatay diyeti ve aralıklı orucu aynı anda uygulamak konusunda konuşan ünlü sosyal medya fenomeni videosunda Aralıklı oruç nedir, nasıl yapılır?, Aralık oruçta bir diyet listesi var mı?, Karatay diyet listesinde neler va?, Her istediğimi yiyerek kilo verebilir miyim?, Açlık penceresinde neler yiyebilirim?, Açlık penceresinde neler içebilirim?, Spor yapacak mıyım? Ne kadar spor yapacağım?, Aralıklı oruçla kilo verenler neyi farklı yapıyor?, Aralıklı oruç yaparken hangi saatlerde yemek yiyeceğim?, Ketojenik diyet ve Karatay diyeti aynı şekilde zayıflatıyor mu?, Aralıklı oruçta her gıdayı yiyebilir miyim? Yasaklı şeyler var mı?, Aralıklı oruç saatlerini nasıl ayarlarım? 16:8 ne demek?, Yeme penceresinde neler yiyebilirim? Yeme penceresinde herşeyi yiyebilir miyim? sorularına yanıt verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.