Nihal Olçok'un İfadeleri Olay Oldu!

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi ile eşi Erol Olçok ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Twitter sayfasından Ahmet Hakan'ın Balyoz ve Ergenekon kumpasçıları Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Ahmet Altan ile ilgili yaptığı paylaşıma cevap verirken ağır ifadeler kullandı. 

 

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi ile eşi Erol Olçok ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Twitter sayfasından Ahmet Hakan'ın Balyoz ve Ergenekon kumpasçıları Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Ahmet Altan ile ilgili yaptığı paylaşıma cevap verirken ağır ifadeler kullandı. Twitter sayfasından önce Ahmet Hakan'ın iyimser yaklaşımına yanıt veren Olçok "Olmaz sayın Ahmet Hakan, 15 Temmuz gecesi kıyamet koptu. Ben ve benim gibi aileler sustu siyasiler, sizler konuştunuz hatta haykırdınız. Bizim mecalimiz yoktu. Haaa toplumu önce düşman et, sonra hadi toplumsal barış diyemez artık kimse.Türkiye çok şey kaybetti 15 Temmuz’da yeni fark ederler" ifadelerini kullanırken, sonra attığı tweette 15 Temmuz için "FETÖ ile flört et, hamile kal, 15 Temmuz gecesi şehit kanı ile kürtaj ol, şimdi de bakireyim diye gez! Bu mudur Budur! " ifadelerini kullandı. 

 

Paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ı da etiketleyen Olçok bu ifadeleri ile sosyal medyada gündem oldu.