Nihal Yalçın'dan Sosyal Medyada Gündem Olan Fenomenlerle İlgili Çarpıcı Yorum!

Rol aldığı Berlin Kaplanı, Oğlum, Kırmızı Oda, Yeraltı, İstanbullu Gelin gibi yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nihal Yalçın X platformundan yaptığı paylaşımda lüks yaşamlarıyla mercek altında olan fenomenlerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Rol aldığı Berlin Kaplanı, Oğlum, Kırmızı Oda, Yeraltı, İstanbullu Gelin gibi yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nihal Yalçın X platformundan yaptığı paylaşımda lüks yaşamlarıyla mercek altında olan fenomenlerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Üç Kız Kardeşi dizisinde canlandırdığı Somer karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Berker Güven ile uzuz zamandır mutlu bir beraberliği bulunan ünlü oyuncu Nihal Yalçın X platformundan yaptığı paylaşımda lüks yaşamlarıyla mercek altında olan fenomenlerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

 

X platformundan yaptığı paylaşımda lüks yaşamlarıyla mercek altında bulunan ünlü sosyal medya fenomenleri için "Yarın güzellik merkezi açıp, ertesi gün umreye gidiyorum. Sen büyüksün Allah." ifadelerini kullanan Nihal Yalçın sosyal medyada dikkat çekerken takipçilerinden gelen "Kocan var mı önemli etken kocasız olmuyo kocam da kocam videoları da olmalı yoksa eğer temin et", yorumlarına ise "Herşeyi tek başıma yapacağım" ifadelerini kullanarak yanıt verirken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

nihal yalcin dan luks hayatlariyla mercek altinda olan fenomenler icin dikkat ceken yorum



Etiketler: