Nilperi Şahinkaya'dan Taciz İtirafı! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken, yaptığı taciz itirafı ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken, yaptığı taciz itirafı ile sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken, yaptığı taciz itirafı ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Taciz itirafı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken, yaptığı taciz itirafı ile sosyal medyada olay oldu. Erşan Kuneri oyuncu ekibi ile birlikte İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Nilperi Şahinkaya'dan şok bir itiraf geldi. İbrahim Selim'in sosyal medyayı kast ederek "Aldığın en tuhaf teklif ne?" sorusuna cevap veren ünlü oyuncu taciz itirafında bulundu. Şahinkaya, "Yere yatsam beni çiğner misin? Ayaklarını yıkayabilir miyim?’ diyenler oldu" diyerek gelen en tuhaf teklifi açıkladı.