Nisa Bölükbaşı'ndan Nagihan Karadere'ye Sert Sözler! Ne Dedi?

Survivor All Star 2022 tüm heyecan, gerilim ve aksiyonuyla devam ederken, bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası Nisa Bölükbaşı ile Nagihan Karadere arasında yaşanan gerilim gündeme damga vurdu. 

 

Survivor All Star 2022 tüm heyecan, gerilim ve aksiyonuyla devam ederken, bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası Nisa Bölükbaşı ile Nagihan Karadere arasında yaşanan gerilim gündeme damga vurdu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilen Survivor All Star 2022 tüm heyecan, gerilim ve aksiyonuyla devam ederken, bugün oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası Nisa Bölükbaşı ile Nagihan Karadere arasında yaşanan gerilim gündeme damga vurdu.  

 

nisa bolukbasi ndan nagihan karadere ye sert sozler

 

Stereoid senin beynini yakmış!

 

Nisa Bölükbaşı yaptığı açıklamada dokunulmazlık oyunu sonrası yaşananlar için "Kırmızı takım kadar çirkef, çirkin, yalancı, karaktersiz birini görmedim" ifadelerini kullanırken, bu tartışmalar konseye de taşındı. Konsey'de bu sözleri hatırlatılan Nisa, bu sözleri Nagihan'a söylediğini söyledi. Nagihan bunun sonrasında verdiği cevapta "Çok güzel Türkçe konuşuyorsun. Bence konuşamıyorum deme. Çok güzel hakaret ediyorsun. Seni çocuksun diye seviyoruz. Ama bana bir daha yalancı dersen seninle farklı konuşurum." şeklindeki sözlerine "Stereoid senin beynini yakmış kızım" sözüyle programa damga vurdu.