Norm Ender 100. Yıl Marşı 'Parla'nın Klibi İçin Sosyal Medyada Kullanıcılardan Yardım İstedi!

Son dönemde Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği 'Parla' marşı ile gündemde olan ünlü rapçi Norm Ender X platformundan yaptığı paylaşımda kullanıcılardan klip için yardım isterken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Son dönemde Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği 'Parla' marşı ile gündemde olan ünlü rapçi Norm Ender X platformundan yaptığı paylaşımda kullanıcılardan klip için yardım isterken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği 'Parla' marşı ile gündemde olan ünlü rapçi Norm Ender X platformundan yaptığı paylaşımda kullanıcılardan klip için yardım isterken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Parla’nın klibini hep beraber oluşturalım istiyoruz!

 

X platformundan yaptığı paylaşımda "Merhaba arkadaşlar, Parla’nın klibini hep beraber oluşturalım istiyoruz. Telefonu yatay çevirip marşı söyleyerek çektiğiniz videoyu normenderparla@gmail.com adresine “Norm Ender’in seslendirdiği Parla isimli marşın video klibinde görüntülerimin yer almasını onaylıyorum” yazısıyla mail atmanız yeterli. O halde yürüyoruz arkadaşlar!" ifadelerini kullanan ünlü rapçi Norm Ender sosyal medyada gündem oldu.