Nurseli Sarıkaya Günlük Makyaj Rutini Hakkında Bilgiler Verdi!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile son zamanlarda dikkat çeken Youtuber Nurseli Sarıkaya, yayınladığı videosunda günlük makyaj rutini hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile son zamanlarda dikkat çeken Youtuber Nurseli Sarıkaya, yayınladığı videosunda günlük makyaj rutini hakkında detaylı bilgiler verdi. Her zaman yaptığı makyajın fondöten kullanılarak yapılanı hakkında bilgiler veren ünlü Youtuber makyajında Nivea Cherry Shine, Golden Rose - Total Cover 2in1 Foundation & Concealer, Golden Rose - Strobing Highlighter, Loreal - 24 H Fresh Wear Foundation, Benefit - Goof Proof Brow Pencil, Anastasia Beverly Hills - Powder Bronzer, Pastel- White Pencil, Benefit - Roller Liner, Mac - In Extreme Dimension 3d Black Lash, Mac - Velvet Teddy Lipstick ürünlerini kullandı. 

 

Yayınladığı videosunda günlük kullandığı makyajın fondötenlisini anlatan ünlü Youtuber, kullandığı ürünleri belirtirken, ürünlerle ilgili düşüncelerini de belirtmeden edemedi. Kullandığı tekniklerle ilgili de uygulamalı anlatım yapan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Nurseli Sarıkaya'nın günlük makyaj rutinlerinin detayları;