OÄŸuzhan Koç'tan Kafa Karıştıran AÅŸk Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada Demet Özdemir ile boÅŸanmasıyla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı OÄŸuzhan Koç önceki gün verdiÄŸi konserde çarpıcı açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada Demet Özdemir ile boÅŸanmasıyla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı OÄŸuzhan Koç önceki gün verdiÄŸi konserde çarpıcı açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada Demet Özdemir ile boÅŸanmasıyla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı OÄŸuzhan Koç önceki gün verdiÄŸi konserde çarpıcı açıklamalar yaparken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun’un haberine göre, Åžarkıcı OÄŸuzhan Koç (38) ile oyuncu Demet Özdemir (31), 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde anlaÅŸmalı olarak boÅŸanmıştı. Jolly Joker Vadi Ä°stanbul'da sahne alan ÅŸarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, ''Hayatınızda birisi var mı?'' sorusuna verdiÄŸi cevapla ÅŸaşırttı. Ä°liÅŸkileri ve düÄŸünleri ile ünlüler dünyasında 2022 yılına damga vuran Demet Özdemir ile OÄŸuzhan Koç, sosyal medyada aÅŸk dolu pozlar verirken, sürpriz ÅŸekilde ayrılık kararı almıştı. 8 Mayıs'ta tek celsede boÅŸanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruÅŸmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir ÅŸey talep etmemiÅŸti.

 

"BU KADAR GÜRÜLTÜYE GEREK YOK”

 

10 dakika süren duruÅŸma sonrası adliyeden ayrı ayrı çıkış yapan ikliliden Koç, "Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken ÅŸeyleri biliyorsunuz. Hepinize teÅŸekkür ederim" demiÅŸti. OÄŸuzhan'dan beÅŸ dakika sonra çıkan Özdemir ise "ArkadaÅŸlar teÅŸekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok" ÅŸeklinde konuÅŸmuÅŸtu.

 

"BENÄ° TAKÄ°P ETMEYÄ°N!”

 

Özel hayatıyla magazin gündeminden düÅŸmeyen OÄŸuzhan Koç, geçtiÄŸimiz günlerde Suadiye'de Clup çıkışı objektiflere yansımıştı. Ünlü ÅŸarkıcı, "Beni evimin önünde çekemezsiniz. Beni arkamdan takip ediyorsunuz, görüyorum. Evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin. Sorularınızı cevaplamayacağım" sözleriyle basın mensuplarına tepki göstermiÅŸti. "OÄŸuzhan Bey, Demet Hanım'la boÅŸanma sebebi PR çalışması mı?” sorusuna ise Koç, "ArkadaÅŸlar beni tanıyorsunuz. Allah aÅŸkına söyleyin, bu soruyu size kim sorduruyor? Sizin sormayacağınızı biliyorum. Biz beceremedik, yürütemedik bu evliliÄŸi" yanıtını vermiÅŸti.

 

''NEÅžELENMEMÄ°Z GEREKEN GÜNLERDEYÄ°Z’'

 

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden OÄŸuzhan Koç, son olarak Jolly Joker Vadi Ä°stanbul'da sevenleriyle buluÅŸtu. Ünlü ÅŸarkıcı, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koç, ''Çok iyi ve enerjiÄŸiz. Sevenlerimiz ile her yerde buluÅŸmaya çalışıyoruz. Bütün memleketi gezeceÄŸiz bu yaz. Ülkece zor zamanlardan geçtik. Birazcık neÅŸelenmemiz gereken günlerdeyiz'' dedi. YoÄŸun bir tempo içinde olan ve konserler, ÅŸarkılar, filmler ile sanatını her yönüyle sergilemeye çalışan OÄŸuzhan Koç, ''Benim hayatta kalma biçimim bu. Elimde bir kağıt ve bir kalem var. Bazen ÅŸarkı, bazen film, bazen ÅŸiir yazıyorum. Ben bunun için varım, bunu da yapmaya devam edeceÄŸim. Bir çok yazdığım iÅŸ var. Åžarkı olarak 300 tane vardır. Ama içinden 100 tane çıkardığım ve bekleyen ÅŸarkılar var. En güzelini her zaman kendime ayırıyorum'' diye konuÅŸtu.

 

''YAZIN BÜYÜK BÄ°R BÖLÜMÜNÜ ÇEÅžME'DE GEÇÄ°RECEĞİM’'

 

Yaz planlarından de bahseden ünlü isim, hem tatil yapıp hem de sahnelere devam edeceÄŸini belirterek, ''Yazın büyük bir bölümünü ÇeÅŸme'de geçireceÄŸim. ArkadaÅŸlarımızla çok tatlı bir tesisi kapattık ve evleri kiraladık. Hep birlikte üretelim, çalışalım, eÄŸlenelim ve söyleyelim diye böyle bir ÅŸey planladık'' açıklamasında bulundu.

 

'AÅžK' SORUSUNA ÅžAÅžIRTAN YANIT

 

Demet Özdemir ile anlaÅŸmalı olarak boÅŸanan OÄŸuzhan Koç, gazetecilerin ''Hayatınızda birisi var mı?'' sorusuna ise ÅŸaşırtan bir yanıt verdi. Koç, ''Bilmiyorum, bakacağız. Belki de siz göremiyorsunuz'' diyerek akıllarda soru iÅŸareti bıraktı.