Oğuzhan Uğur'dan Corona Virüsüyle İlgili İlginç Tespit!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyada bir çok can kaybına neden olan corona virüsünün Türkiye'ye etkisine yönelik ilginç tespitlerde bulunurken "virüs değil sanki IQ testi" ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyada bir çok can kaybına neden olan corona virüsünün Türkiye'ye etkisine yönelik ilginç tespitlerde bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüyle ilgili yapılan bütün uyarılara rağmen sokağa çıkmakta ısrar eden vatandaşların tutumuyla ilgili ilginç tespitlerde bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili yapılan uyarılara aldırış etmeyen vatandaşları hedef alan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Oğuzhan Uğur, corona virüsü için "Virüs değil sanki IQ testi" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;