Oğuzhan Uğur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Geçit Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan üzerinden geçit kutlaması ile ilgili göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan üzerinden geçit kutlaması ile ilgili göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan üzerinden geçit kutlaması ile ilgili göndermelerde bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bugün Azerbaycan'da gerçekleşen geçit töreni tüylerimi diken diken etti. Ne güzeldi. Bir zamanlar bizim de geçit törenlerimiz vardı. Sonra sayın Cumhurbaşkanımız "ne o öyle geçit töreni mi kaldı, kuzey kore miyiz biz?" demiş, geçitler iptal edilmişti." ifadelerini kullanan Uğur, sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;