Oğuzhan Uğur Exatlon Challenge'ı Anlattı! Acun Ilıcalı'yı Ağırladı!

Youtube'da Babala TV isimli bir kanalı bulunan ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, Pinç isimli programında Acun Ilıcalı ve Orkun Işıtmak'ı ağırladı, Exatlon Challenge'ı, Acun Ilıcalı'nın ne kadar kazandığını sordu ilginç yanıtlar aldı. 

 

Youtube'da Babala TV isimli bir kanalı bulunan ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, Pinç isimli programında Acun Ilıcalı ve Orkun Işıtmak'ı ağırladı, Exatlon Challenge'ı, Acun Ilıcalı'nın ne kadar kazandığını sordu ilginç yanıtlar aldı. Son dönemde Exatlon Challenge programının çekimleri için Dominik'te bulunan ünlü Youtuber, burada yaptığı yayında Exatlon Challenge ve Acun Ilıcalı hakkında merak edilenleri kendisine sordu, ilginç yanıtlar aldı. 

 

İşte Oğuzhan Uğur'un Pinç isimli programından ilgili bölümde konuşulanlar; 

 

Oğuzhan Uğur: Exatlon Challenge Nedir?

 

Orkun Işıtmak: Exatlon Challenge Romanya’da, Amerika’da, Meksika’da yapıyorlar. Acun Ilıcalı bu projeyi biz bunu dijitalde yapmak istiyoruz. Dedim çok iyi proje abi bunu kesin yapalım.

 

Oğuzhan Uğur: Ben bunu nasıl gördüm biliyor musun Orkun?, seni kamera önünde bu işi son derece profesyonelce yapan biri olarak gördüm. Çok beğendim zaten program başlayınca da göreceksiniz, kabul edeceksiniz.

 

Oğuzhan Uğur: Bu program neden büyük reytingler alacak? Bize bunu açıklar mısın? Ne var bu programda hayırdır yani?

 

Orkun Işıtmak: 16 tane büyük isim var. Bir yandan parkurlar var bir yandan her gün 1 ya da 2 oyunda yarışıyorlar. Sürekli bir rekabet var. İki takım var. Sürekli hem kendi içlerinde hem birbirlerine karşı rekabetler var. Gülüyorlar, ağlıyorlar, panik atak geçiriyorlar, inanılmaz cezalar var. Bence bir yarışma formatında görülmüş en ağır cezalar var.

 

Oğuzhan Uğur: Gerçekten çok acayip bir program oldu ya. Ne zaman yayınlanacak bu program bell mi?

 

Orkun Işıtmak: Önümüzdeki aylarda.

 

Oğuzhan Uğur: Ağabey sen formatlarını her şekilde izletiyorsun. Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Amerika’da Meksika’da formatların her türlü izleniyor. Burada 3000 çalışan olduğu söyleniyor doğru mu?

 

Acun Ilıcalı: Şubat ayında olacak şuanda çalışıyoruz. Şubat ayında nasıl olacak bilmiyorum ama 5 ülkeye aynı anda çekim yapacağız. Biz de merak ediyoruz çünkü 5 ülkeye aynı anda hiç yapmamıştık. Bizim ekip komandodur siz de gördünüz ne yüklesem alıyorlar. 3 oldu 4 oldu şimdi 5 ülkeyi aynı anda deneyeceğiz.

 

Oğuzhan Uğur: İnsanların Acun dendiği zaman para demesi seni rahatsız ediyor mu?

 

Acun Ilıcalı: Ben mizaha çok açık bir insanım. Maddi gücümü de çevreye göstermedim hiç bir zaman ama bir uçak aldığım zaman, bir araba aldığım zaman bunlar oluyor. Seviyorum ben yani şaka yapmayı çok sevdiğim için kötü niyetli olmadığı sürece ben şakadan alınmam. Ben Twitter’ı sürekli takip ederim kendi işim için de gerekli bu her haberi bilmem lazım oralarda tabii çok iyi mizahlar oluyor, eğlenceli bir şekilde okuyorum.

 

Oğuzhan Uğur: Ağabey insanlar senin fotoğrafını gördükleri zaman sürekli soruyorlar sorsana Acun ayda ne kadar kazanıyormuş diyorlar. Biz o kadar basit bir program değiliz. Sen günde ne kadar kazanıyorsun? Çok merak ediyorum.

 

Acun Ilıcalı: Parayla ilişkimi çoktan kopardım. Vallahi bilmiyorum. neden diyeceksin? 7 Ülkede prodüksiyon yapıyorum şimdi oturup onu mu hesaplayım yani.

 

Oğuzhan Uğur: Acun Youtuberları buraya toplamış. Acun artık televizyondan beklediği şeyi bulamıyorda Youtuberlara bel bağlamış diyorlar. Ne düşünüyorsun bu konuda?

 

Acun Ilıcalı: Televizyondaki başarımın aslında mental olarak genç nesili yakalamak olduğunu düşünüyorum. Bana sokakta gösterilen ilgi de genç neslin sayısı o kadar fazla ki demek ki genç kesimle bir iletişim kurmuşum fakat genç neslin Youtube olsun dijital olsun ilgisi olduğunu da biliyorum. Sonuçta bizim amacımız onlara ulaşabilmek. Biz format provider’ız. Biz formatı oluşturuyoruz ancak bunun sergilendiği alan heran değişebilir. Şimdiye kadar televiyondaydı bugüne kadar bundan sonra başka bir platformda da yayınlayacağız. Yarın öbür gün Youtube’a da birşey yapabiliriz. Mühim olan content’i seyirci ile buluşturabilmek. Ve burada da seyirci Youtube’a karşı bir ilgi duyuyorsa veya dijitale karşı ilgi duyuyorsa ona göre birşey yapmamız lazım.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.