Oğuzhan Uğur'un En Zor Sınavı! Mevzular Açık Mikrofon'da Kavga!

Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon’da kavga çıktı. Uğur, kavganın görüntülerini  ‘En sor sınavımdı’ ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Oğuzhan Uğur YouTube’da yayınladığı ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programında Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı ağırladı. 

 

Oğuzhan Uğur, söz konusu bölümde kavga çıktığını daha önce ‘‘Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Partili arkadaşlar ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz.” şeklinde duyurmuştu.

 

Uğur, son bölümün tanıtımını sosyal medya hesabında ‘En zor sınavımdı’ notuyla paylaştı. Tanıtımda kavganın görüntülerine yer verildi. Uğur’un tartışmanın neden yaşandığını öğrendikten sonra, salondan çıkarılan genci programa yeniden davet ederek ‘‘Ekibim adına seni dışarıya götürdükleri için özür diliyorum senden” ifadeleri dikkat çekti.

 

Uğur, salondan çıkarılan gençler ve taraflarla konuştuktan sonra, “Arkadaşlar bu programda kimse, kimseye bir şey dayatamaz izleyiciler arasında. Aranızda çıkan tartışmanın neden buralara kadar geldiğini biliyoruz değil mi geçmişinde, evvelinde? Bu şekilde çözebilir miyiz? Çözemeyeceğimizi biliyorsunuz değil mi? Tamam, teşekkür ediyorum. İzin verirseniz bize öğretilmiş bu konuları daha sonra bambaşka bir yerde tartışır mıyız lütfen? Çok özür diliyorum, benim haberim yoktu senin dışarı götürüldüğünden. Çayını iç, sorunu da sor, tamam mı?” sözleriyle salonu yatıştırdı.