Okan Karacan Paylaşımında Eski Eşi Zeynep Kadıoğlu'nu Tehdit Etti!

Sosyal medyada eski eÅŸiyle yaÅŸadığı kavgalarla gündemde olan ünlü sunucu ve yapımcı Okan Karacan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eski eÅŸi Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti. 

 

Sosyal medyada eski eÅŸiyle yaÅŸadığı kavgalarla gündemde olan ünlü sunucu ve yapımcı Okan Karacan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eski eÅŸi Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti. Sosyal medyada eski eÅŸiyle yaÅŸadığı kavgalarla gündemde olan ünlü sunucu ve yapımcı Okan Karacan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eski eÅŸi Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti. 

 

Ünlü sunucu Okan Karacan, can güvenliÄŸinin olmadığını söyleyerek yardım çaÄŸrısında bulunan eski eÅŸi Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti. Eski eÅŸiyle alacak verecek mesele yüzünden kavga eden Okan Karacan, önceki gün baldızının burnunu kırdığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı. Geçen gün eski eÅŸi Zeynep KadıoÄŸlu'nun kız kardeÅŸini darbettiÄŸi için gözaltına alınan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ünlü televizyon sunucusu Okan Karacan, sosyal medya hesabından paylaÅŸtığı videolarla Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti.

 

okan karacan eski esi zeynep kadioglu nu tehdit etti

 

"CAN GÜVENLİĞİM YOK”

 

Zeynep KadıoÄŸlu, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak yardım çaÄŸrısında bulundu. Can güvenliÄŸinin olmadığını söyleyen KadıoÄŸlu, yaptığı paylaşımda ÅŸu ifadeleri kullandı:

 

"Eski eÅŸim Okan Karacan tarafından tehdit edilmekteyim. Eski eÅŸim daha önce 29.03.2023 tarihinde çalıştığım iÅŸ yerime gelerek uzaklaÅŸtırma kararını ihlal etmiÅŸ ve son olarak 15.04.2023 tarihinde oturduÄŸum evime gelerek annem Emine KadıoÄŸlu'nu ve ablam Zerrin KadıoÄŸlu'nu darp ederek hastanelik etmiÅŸtir. 

 

Eski eÅŸime karşı mahkeme tarafından verilmiÅŸ olan uzaklaÅŸtırma kararım olmasına ve Okan Karacan isimli hesabından ve özel numaralardan arayarak sürekli biçimde beni ve ailemi yoÄŸun biçimde tehdit edip hakaretler etmesine raÄŸmen eski eÅŸim gözaltından serbest bırakılmıştır. Ben ve ailem kendisi hakkında ÅŸikayetçi olduk. Can güvenliÄŸimiz tehlike altında. Eski eÅŸim Okan Karacan tarafından bütün kamuoyu önünde açıkça tehdit edilmekte olduÄŸumu duyuyorum.”

 

ÇEKTİĞİ VÄ°DEOLARLA TEHDÄ°T ETTÄ°

 

Adliye çıkışı sosyal medya hesabından peÅŸ peÅŸe videolar paylaÅŸan Okan Karacan ise Zeynep KadıoÄŸlu'nu tehdit etti. Karacan, çektiÄŸi videoda, "Geliyorum Zeynep Karacan kapıya çık. Çocukları alacağım çatır çatır. Sen o ÅŸirketin ortağı deÄŸilsin. Alacaklarımı vereceksin. Bugün sinemaya 1 milyon kiÅŸi gelse 36 milyon para yapar. O parayı sana bırakmayacağım. Babanı mezardan kaldıracağım. O kızlar sana emanetmiÅŸ, Allah belanızı versin" dedi.