Rüzgar Erkoçlar'ın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Rüzgar Erkoçlar'ın son hali gündem oldu!

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Emret Komutanım dizisinde rol aldığı 'Foto Fato' karakteriyle tanınan Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirip Rüzgar Erkoçlar adını alınca asıl o zaman dikkatlari üzerine çekerek uzun süre gündemde kaldı. Şimdilerde evli olan ve gözlerden uzak yaşayan Erkoçlar'ın son hali ise beğeni toplamaya devam ediyor. Nil Erkoçlar, Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Foto Fato' karakteriyle tanınarak dikkatleri üzerine çekmişti. Nil Erkoçlar, daha sonra cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Rüzgar Erkoçlar adını aldı ve bambaşka bir görünüme kavuştu. Erkoçlar, cinsiyet değiştirip hayatında radikal bir değişiklik yapmasıyla uzun süre magazin gündeminde yer aldı. Cinsiyet değiştirdikten sonra kendi işini yapmayan Erkoçlar, kameralardan uzak birçok iş kolunda çalıştı. Daha sonra ise gönlünü kaptırdığı Tuğba Erkoçlar ile evlenen Rüzgar Erkoçlar, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Hayatına dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkoçlar'a beğeni ve yorum yağıyor. Fit görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu son haliyle beğeni topladı. Rüzgar Erkoçlar'ın son haline "Yakışıklısın", "Hep mutlu ol", "Duygularına sahip çıkıp devam edin helal sana" yorumları yağdı.

 

ruzgar erkoclar in son hali gundem oldu