Omega Yayınları'ndan Yeni Kitap! 'Bilge Şamanların Yolu'!

Son dönemde yayınladığı kiÅŸisel geliÅŸim ve spiritüel kitap seçkileriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren saygın yayın evlerinden Omega Yayınları, Dr. AlbertoVilloldo tarafından kaleme alınan, çevirisi Nur Yener tarafından yapılan yeni kitabı 'Bilge Åžamanların Yolu' Maya, Ä°nka ve Hopilerin Gizli ÖÄŸretileri'ni yayımladı. 

 

Son dönemde yayınladığı kiÅŸisel geliÅŸim ve spiritüel kitap seçkileriyle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren saygın yayın evlerinden Omega Yayınları, Dr. AlbertoVilloldo tarafından kaleme alınan, çevirisi Nur Yener tarafından yapılan yeni kitabı 'Bilge Åžamanların Yolu' Maya, Ä°nka ve Hopilerin Gizli ÖÄŸretileri'ni yayımladı. 

 

omega yayinlari ndan yeni kitap bilge samanlarin yolu

 

'Bilge Åžamanların Yolu' Maya, Ä°nka ve Hopilerin Gizli ÖÄŸretileri kitabının konusu nedir?

 

Maya, Hopi ve Ä°nka Yeryüzü Bekçileri’nin kehanetlerine göre, insanlık tarihinde yeni bir insan türünün doÄŸacağı bir dönüm noktasındayız. DönüÅŸmekte olduÄŸumuz ÅŸeye doÄŸru bir kuantum sıçraması yapacağız ve artık Homo Sapiens deÄŸil Homo Luminous olacağız.

 

Amerika’nın ÅŸifacı erkek ve kadınları olan Yeryüzü Bekçileri tarafından korunan bilgelik öÄŸretilerinde ustalaÅŸarak DNA’mızı yeniden biçimlendirebilir, biyolojik, duygusal ve ruhsal evrimimize bilinçli olarak katılma ÅŸansını yakalayabiliriz.

 

Yeryüzü Bekçileri, ÅŸamanların yolunu oluÅŸturan öÄŸretilerde ustalaÅŸmışlar ve bunları hastalıkları iyileÅŸtirmek, duygusal acıları ortadan kaldırmak hatta farklı ÅŸekilde yaÅŸlanan ve iyileÅŸen yeni bedenlere sahip olmak için kullanmışlardır. Bilge Åžamanların Yolu, fiziksel evreni oluÅŸturan enerji ve titreÅŸimi çok daha yüksek bir seviyede algılama yeteneÄŸine sahip ışık varlıkları olmak için uygulayabileceÄŸimiz kadim teknolojileri günyüzüne çıkartıyor.

 

“Her hikâye, kendini gerçekleÅŸtiren bir kehanettir. Kadim öÄŸretilerin izinden giderek ve gücünüze sahip çıkarak hikâyenizi daha önce dile getirilmemiÅŸ bir ÅŸekilde anlatabilirsiniz. Bu, kahramanın yolculuÄŸudur.”

 

Dr. AlbertoVilloldo