Ömür Gedik'in Korona Aşısı İçin Hayvanlar Niye Kullanılıyor Sorusu Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona aşısı için hayvanlar niye kullanılıyor diye sordu, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona aşısı için hayvanlar niye kullanılıyor diye sordu, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona aşısı için hayvanlar niye kullanılıyor diye sordu, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Gerçekten deliricem. Aşıyı covid 19 yükledikleri hayvanlar üzerinde deniyorlar. Katiller, tecavüzcüler varken genetik olarak insana uzak masum canlıları kullanmak niye!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı ve yazar bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;