Onur Akay'dan Ebru Gündeş İddiası! Dubai'de Evlendi!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü şarkıcı ve magazin yazarı Onur Akay Youtube'da Bilal Özcan'ın konuğu olurken Ebru Gündeş'in Dubai'de Murat Özdemir ile evlendiğini iddia etti. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü şarkıcı ve magazin yazarı Onur Akay Youtube'da Bilal Özcan'ın konuğu olurken Ebru Gündeş'in Dubai'de Murat Özdemir ile evlendiğini iddia etti. 

 

Daha önce üç kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş’in kendisinden 12 yaş küçük olan iş insanı Murat Özdemir ile evleneceği konuşuluyordu. Ses sanatçısı Onur Akay, Ebru Gündeş ile Murat Özdemir’in Dubai’de sessiz sedasız nikah masasına oturduğunu öne sürdü. İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Ebru Gündeş’in bu evliliği çok kısa sürmüş, ikili üç yıl sonra boşanmıştı. 49 yaşındaki sanatçı ikinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapmış ancak çift bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Ebru Gündeş üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapmış, ikilinin 15 Ekim 2011’de Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı

 

YENİ AŞKI 12 YAŞ KÜÇÜK

 

Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş’in, 2023’ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem olmuştu.

 

EŞİNDEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLDULAR

 

İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir’in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş’e gönlünü kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Aralarında 12 yaş bulunan çiftin evleneceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 2022 Temmuz ayında eşinden boşanan üç çocuk babası ve Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayiye hizmet veren bir şirketin sahibi olan Murat Özdemir ile kızı Alara’nın eğitimi için Dubai’de yaşayan ve konserleri için sık sık Türkiye’ye gidip gelen Ebru Gündeş’in Dubai’de evlendiği öne sürüldü.

 

‘EBRU GÜNDEŞ DÜNYAEVİNE GİRDİ’

 

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sabah gazeteci Bilal Özcan’ın Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. Ebru Gündeş’in iş insanı Murat Özdemir ile Dubai’de sessiz sedasız evlendiğini iddia eden Akay, ‘’Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai’de evlendi. Ebru Gündeş dünyaevine girdi. Balayında ise çift Körfez Turu yapacaklar’’ ifadelerini kullandı. Gözler çiftten gelecek açıklamaya çevrildi.