Onur Büyüktopçu'dan Yeni Proje Müjdesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken, yeni proje ile ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken, yeni proje ile ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken, yeni proje ile ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. 

 

CNN Türk'ün haberine göre; 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koray' rolüyle ünlendikten sonra 'Yemekteyiz', 'Damat Bayıldı', 'Çarkıfelek' ve 'Gelinim Mutfakta' yarışmalarında sunuculuk yapan Onur Büyüktopçu önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Moda Caddesi'nde bulunan bir restoranda yakın arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Onur Büyüktopçu, daha sonra kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedi. Yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirten oyuncu, "Yüksek ihtimal ekranlara yeni dizi projesi ile dönüyorum çok heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.