Onur Ünlü İle Hazar Ergüçlü Hala Birlikte Yaşıyorlar!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü'nün ayrılık sonrası aynı evde yaşamaya devam etmeleri gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü'nün ayrılık sonrası aynı evde yaşamaya devam etmeleri gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü'nün ayrılık sonrası aynı evde yaşamaya devam etmeleri gündem oldu. 

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre, 2018 yılında Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü aşkı magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Uzun süre ikili arasındaki derin yaş farkı (19 yaş) konuşulmuştu. Ünlü çift beş yıllık ilişkilerini aralık ayında sonlandırmıştı. Hatta Hazar Ergüçlü geçen hafta bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Çift şimdi ise ayrılmalarına rağmen aynı evde yaşamalarıyla gündemde..

 

Yönetmen Onur Ünlü ile 5 yıl birliktelik yaşayıp ayrılan Hazar Ergüçlü önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.  Onur Ünlü’nün evine giren oyuncuya muhabirler “Hâlâ birlikte mi yaşıyorsunuz? Evinizi değiştirmediniz mi?” diye sordu. Ergüçlü cevap olarak gülümsemekle yetindi.  Hazar Ergüçlü daha önce birliktelikleri sona erse de arkadaşlıklarının devam edeceğini söylemişti. Onur Ünlü de ayrılık sonrası yaptığı açıklamada güzel oyuncuya hak verdiğini ve Ergüçlü'nün doğru söylediğini ifade etmişti. Görünen o ki ünlü çift ayrılsa da beraber.