Örümcek Ağı Estetiğinin Avantajları Nelerdir? Hangi Bölgelere Uygulanabilmektedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de cilttir. Güzelliğe önem veren kadınlar örümcek ağı estetiği yaptırıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği örümcek ağı estetiği sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işleminin avatajları nelerdir? Hangi bölgelere uygulanabilmektedir? İşte cevabı haberimizde...

 

Etkisini hemen gösterir. Ağrısızdır. Kesisiz ve iz bırakmayan bir işlemdir. Uygulama sonrasında hemen günlük hayata dönebilir ve makyaj yapabilirsiniz. Zaman içinde eriyen ipler kullanılır. İnce çizgi ve kırışıklıklar üzerinde çok etkilidir. Tekrarlanabilir bir uygulamadır. Cildin kolajen üretimini destekler. Basit, güvenilir ve risksiz ve yan etkisi olmayan bir uygulamadır.

 

Örümcek ağı estetiği hangi bölgelere uygulanabilmektedir?

 

Organik ipliklerin vücutta bir çok uygulama alanı bulunmaktadır. Yüz, yanak, kaş ve göz kapağı sarkmasında, alın germede, bozulmuş çene çizgisinin düzeltilmesinde, dudak çevresinde oluşan form kayıplarında, alt göz kapağı çevresindeki kırışıklıklarda, kaş kaldırmada, gıdının belirgin hale geldiği durumlarda, ve boyun germede kullanılabilir. Vücutta ise sarkmış kol altları, bacak içleri, ve karın bölgesindeki cildi sağlamlaştırmak ve sıkılaştırmak için kullanılabilir. Kaldırmak için kullanılan iplikler cog iplikler denilen özel ipliklerdir. Kılçıklıdır. Uzak noktadan kaldırılması hedeflenen bölgenin kıyısına kadar getirilerek kılçıkların dokuya tutunması sağlanarak iplikler yukarıya doğru çekilir. İplikler ne kadar güçlü ve kalın ise bu tutunma o kadar güçlü olacaktır.

 

Örümcek ağı estetiğinin işlem sonrası görülen olumlu etkileri nelerdir?

 

Yüze nem ve elastikiyet sağlar. Cildi sıkılaştırır ve germe oluşur. Kaşları diri ve canlı durur. Çene kıvrımını daha belirgin hale getirir. Sarkan gıdıyı tamamen toparlayıp gerer. Dekolte bölgesini daha kırışıksız, daha düzgün gösterir. Tuzluk denilen kol altı bölgesinin sarkmasını önler. İç bacak ve karın sarkmaları toparlar. Ameliyatsız çok kısa sürede uygulanabilir. Hasta hiç acı hissetmez. Makyaj tedaviden hemen sonra uygulanabilir. Kollajen üretimini aktive eder. İnce kırışıklıkları giderir, anında iyileşme sağlanır. Basit ve güvenlidir ve lokal anestezi altında yapılır. Kolajen kalitenize göre etki geçici değildir ve yıllarca kalır. Yara izi yoktur, uygulama tekrarlanabilir ve yan etkisi yoktur. Doğal görünümü kaybetmeden konturu düzeltir. Cildi sıkılaştırır, pürüzsüzleştirir ve canlandırır.

 


Etiketler: