Öykü Berkan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Öykü Berkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Öykü Berkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Öykü Berkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Öykü Berkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Öykü Berkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

oyku berkan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Öykü Berkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Öykü Berkan kimdir? Genç YouTuber Öykü Berkan 06 Temmuz 2001 yılında doğdu ve 2019 yılı itibari ile 18 yaşındadır. Ailesinin zoruyla kız meslek lisesine yazdırılan Genç YouTuber Öykü Berkan lise 1'de devamsızlıktan sınıfta kalmış ve daha sonra istediği liseye geçiş yapmıştır. Öykü Berkan, eğlenceli videolar çeken, yüksek sayıda takipçisi olan bir youtuber ‘dır. 06 Temmuz 2001 yılında, henüz 7 aylıkken dünyaya gelen Öykü Berkan, uzun yıllar boyunca sağlık problemleriyle uğraştı. Doğumdan kısa bir süre kalbinde delik olduğu anlaşıldı. Henüz 1 yaşına bile gelmemişken annesi ve babası ayrılan Öykü Berkan, anneannesi ve dedesinin yanında yaşamaya başladı. 15 yaşına girdiğinde tekrar annesiyle yaşamaya başlayan güzel fenomen Öykü Berkan, koluna babasının imzasını dövme olarak yaptırdı. Öykü Berkan, 06 Temmuz 2001 doğumludur. Ünlü youtuber 2020 yılı itibariyle 19 yaşındadır. Öykü Berkan ‘ın güncel boyu, 163 cm’dir. 50 kg ağırlığa sahiptir. Öykü Berkan doğum bilgisine göre yengeç burcudur. Öykü, 2001 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Dünyaya geldiğinde henüz 7 aylıktı. Bu nedenle bir süre kuvöze alındı. Doktorlar bebeğin hasta olacağını ve öleceğini söylemiştir. Ayrıca, kalbinde de delik vardır. Sağlık problemleri bir süre daha devam etmiştir. 6 yaşında verem hastalığına yakalanmıştır. Babası bir fabrikaya ortak olarak çalışmaktadır. Annesi ise ev hanımıdır. Öykü, eğlenceli ve sempatik tavırları ile hem Youtube hem de İnstagram’da geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Annesi ve babası çok küçük yaştayken boşanmıştır. Annesi Özer isminde biriyle evlenmiştir. Bu nedenle bir dönem anneannesi ve dedesiyle birlikte şimdiyse anneannesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Anneannesini çok sevmektedir ve onların yanından ayrılırken çok üzülmüştür.