Ozan Çolakoğlu'ndan Eşi Gülşen'e Destek! Kime Ne Bundan?

Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen'e gelen eleştiriler konusunda eşi Ozan Çolakoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen'e gelen eleştiriler konusunda eşi Ozan Çolakoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen'e gelen eleştiriler konusunda eşi Ozan Çolakoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ozan colakoglu ndan esi gulsen in sahne kostumleri icin gelen elestirilere tepki kime ne bundan

 

Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen'e gelen eleştiriler konusunda eşi Ozan Çolakoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gülşen’e müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu’ndan destek geldi. Çolakoğlu yaptığı açıklamasında eşi Gülşen'e gelen eleştiriler için "O mekana gidenler rahatsız olmuyorsa, başkalarına ne bundan? Ben karışmıyorum, onun işidir, saygı duyuyorum. Gülşen işini yapıyor,insanlar konuşuyor.Herkes kendi işine baksın." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.