Ozan Güven Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor! Canlandıracağı Karakter Belli Oldu!

Son yıllarda kadına ÅŸiddet ile anılan ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süren ayrılığın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

Son yıllarda kadına ÅŸiddet ile anılan ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süren ayrılığın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

Kadına ÅŸiddet suçlamasıyla yargılandığı için üç yıldır ekranlardan uzak kalan oyuncu Ozan Güven, bu yıl yeniden televizyona dönüyor. Güven, Kanal D'nin “TaÅŸ, Kağıt, Makas” dizisinde “Harun Yakar” adlı renkli bir avukatı canlandıracak. Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiÄŸi suçlamasıyla, 'silahla kasten yaralama', 'kiÅŸiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Ozan Güven, olay nedeniyle büyük tepki çekince ekranlardan uzaklaÅŸmıştı.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın aktardığına göre; ünlü oyuncu, bu yıl dizi ve film setlerine geri dönüyor. Ozan Güven, Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi “TaÅŸ, Kağıt, Makas”la el sıkıştı. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceÄŸi, UÄŸraÅŸ GüneÅŸ’in yazdığı dizi bu hafta sete çıkacak.

 

DÄ°ZÄ°NÄ°N KADROSU VE KONUSU

 

Kore yapımı Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir ÅŸeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluÄŸunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikâyesi beyazcama taşınıyor. Ozan Güven “Harun Yakar” adlı renkli bir karaktere hayat verecek. Ekin Koç’un “Umut” rolüne hayat vereceÄŸi dizide Serra Arıtürk Umut’un partneri “Alev”i, Burak Yörük Urfalı inÅŸaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın tek oÄŸlu olan Fecir’i ve Hande Ataizi de adliyenin diÅŸli savcısı “Süreyya Yalçınkaya”yı canlandıracak. Ozan Güven’in canlandıracağı avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir çekiÅŸme yaÅŸanacak