Özcan Deniz Baba Olmaya Hazırlanıyor! Eşi Samar Dadgar Hamile!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz baba olmaya hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz baba olmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz baba olmaya hazırlanıyor. 

 

Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ocak ayında nikah masasına oturan çifttin bebeği olacak. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, aradığı mutluluğu kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. 51 yaşındaki Özcan Deniz, modacı sevgilisi Samar Dadgar ile ocak ayında nikah masasına oturmuştu. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile. Sabah'ın haberine göre, ünlü oyuncu, mutlu haberi aldıktan sonra İranlı eşinin annesi ve babasını da İstanbul'a getirdi. Zekeriyaköy'de bir siteye yerleşen Dadgar'ın annesi ve babası torun heyecanını akrabalarıyla paylaştı. Özcan Deniz'in 2019'da olaylı bir şekilde boşandığı Feyza Aktan ile evliliğinden de Kuzey isminde bir oğlu var.