Özcan Deniz İle Samar Dadgar'ın Nikahından İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı!

Son dönemde sahnelere dönerek müzik kariyerine devam etmesi ve İranlı modacı Samar Dadgar ile evlenmesiyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile eşi Samar Dadgar'ın gerçekleşen düğün töreninden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. 

 

Son dönemde sahnelere dönerek müzik kariyerine devam etmesi ve İranlı modacı Samar Dadgar ile evlenmesiyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile eşi Samar Dadgar'ın gerçekleşen düğün töreninden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile eşi Samar Dadgar'ın gerçekleşen düğün töreninden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. 

 

İlk fotoğraflar ortaya çıktı!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Özcan Deniz, yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy’deki evinde nikah masasına oturmuştu. Gizlice evlenen çiftin nikahına dair ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra gönlünü modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteliklerini sürdüren çiftten Deniz'in, üçüncü kez evlendiği ortaya çıktı. 20 Ocak'ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ikili, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Basına yansıyan haberlerin ardından çiftin nikahına dair ilk görüntüler ortaya çıktı.

 

İşte törenden ilk fotoğraf; 

 

samar dadgar ile ozcan deniz in dugununden ilk fotograflar ortaya cikti