Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar'a Bebek Müjdesi! Doktorundan İzin Çıkmadı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve müzik kariyerine geri dönmesiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğu öğrenilirken bu gerçeğin uçak bileti alırken ortaya çıktığı bildirildi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve müzik kariyerine geri dönmesiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğu öğrenilirken bu gerçeğin uçak bileti alırken ortaya çıktığı bildirildi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve müzik kariyerine geri dönmesiyle gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğu öğrenilirken bu gerçeğin uçak bileti alırken ortaya çıktığı bildirildi. 

 

Uçak bileti alırken ortaya çıktı!

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğu uçak biletiyle ortaya çıktı. Deniz, hamile olan eşi Samar Dadgar’ın da kendisini dinlemeye geleceğini fakat son dakikada doktorundan izin çıkmadığını belirtti. İkinci kez baba olmak için gün sayan Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Deniz, 2 saat boyunca sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Sahnede kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Özcan Deniz, “Ne zaman ki beni dinlemeye gelenler arasında ‘İlk kez sizi dinliyorum’ diyen çıkmaz işte o zaman gönül rahatlığıyla sahneleri bırakıp tekrardan setlere dönebilirim" dedi. Hamile olan eşi Samar Dadgar’ın da kendisini dinlemeye geleceğini fakat son dakikada doktorundan izin çıkmaması üzerine uçak biletini iptal etmek zorunda kalan Özcan Deniz'in eşini İstanbul’da bırakarak Kıbrıs’a geldiği öğrenildi.