ÖZEL HABER! Uriel Nasıl Şarkıcı Olmaya Karar Verdiğini Anlattı!

Nisan ayında yayınlayacağı Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" coverı ile uzun zamanın ardından müzik piyasasına yeniden giriş yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel, fenoreporter.com'a nasıl müzik yapmaya karar verdiğini açıkladı. 

 

Nisan ayında yayınlayacağı Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" coverı ile uzun zamanın ardından müzik piyasasına yeniden giriş yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel, fenoreporter.com'a nasıl müzik yapmaya karar verdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Uriel yaptığı açıklamada müzik yapmaya nasıl karar verdiğinin öyküsünü anlattı. 

 

uriel muzik ile nasil tanisti

 

Uriel için herşey nasıl başladı? 

 

Uriel'in kardeşi bir Kim Wild hayranı, kendisi ise bir Nena hayranıydı. Küçükken odalarının yarısı Kim Wild posterleriyle doluyken, diğer yarısı ise Nena posterleriyle doluydu. İki kardeşin en büyük tutkusu müzik yapmaktı. Bu yüzden ikili bir anlaşmaya vardılar. Bundan sonra tek hedefleri müzik yapmaya başlamak için satın alacakları klavye için para biriktirmekti. Fakat sonrada kardeşi vazgeçince, Uriel bu yola tek başına devam etmeye karar verdi. Uriel geceleri gizlice diskolara gidiyor, burada breakdans yapıyordu. Birgün babası onu gizlice diskoya giderken yakaladı ama o babasıyla konuşup onu ikna etmeyi başardı. Artık önünde bir engel yoktu. Uriel o günden itibaren diskolara artık serbest bir şekilde gidebiliyor ve dans edebiliyordu. İşte Uriel'in müzik sevgisi böyle ortaya çıktı. 

 

Uriel müzik piyasasıyla nasıl tanıştı?  

 

Fenoreporter.com internet sitesine verdiği demeçte müzik piyasasına nasıl giriş yaptığını anlatan ünlü şarkıcı Uriel "18 yaşında baba oldum. 17 yaşında arkadaşlarımla New York'a gittim. Amacım burada bir hafta kalmaktı fakat nasıl olduysa 3 ay boyunca oradan ayrılamadık. Bu geçen sürede Amerika'da geçirdiği güzel anılardan oluşan bir kaç fotoğrafı kuzenimle paylaştım. Kuzenim bu fotoğrafları İstanbul'da benden habersiz bir şekilde mankenlik ajansına götürmüş. Bunu tabii sonradan öğreniyorum. Sonra beni bir vakit sonra mankenlik ajansından aradılar. Bu sayede önce bir kot firmasıyla 2 yıllık reklam anlaşması imzaladım. Ardından TV reklamlarında boy göstermeye başladım. Sonrasında ise Zuhal Olcay 1989 yılında bir şarkının klibinde oynamam için teklif geldi. Sonrasında ailevi nedenlerden ötürü Almanya'ya göç etmek zorunda kaldım. Burada kuaförde çıraklık yapmaya başladım ve aynı zamanda da yarım kalan eğitim hayatımı tamamladım. Kalbim her zaman İstanbul'daki şov dünyasında atıyordu. Hayalim tekrar buraya geri dönmekti. Bunu da başardım. İstanbul'a geri dönmüştüm. Eski kontaklarımla temasa geçtim ve o dönem rekor sayılabilecek bir anlaşmaya imza attım. Buraya kadar herşey çok iyiydi ama maalesef İstanbul gece hayatında şahsım hakkında olumsuz yorumlar yapılmaya başlandı. O ana kadar TV prodüksiyonları ve satışları iyi giderken baskılara dayanamadım ve sözleşmeyi sonlandırmak zorunda kaldım. Bunun üzerine o dönem şirket bana 120.000 Mark tazminat davası açtı. Dava sonrası bu tazminatı ödemem ise benim 9 yılımı aldı. 9 yılın sonunda kendimi topladım ve bir uygulama (Fernstudium Wuppertal) ile başarıyı iş hayatından yakaladım. Bu dakikadan itibaren hedefim tekrar müzik piyasına geri dönmek ve yarım bıraktığım hikayeyi tamamlamaktı. Şimdi bunun zamanı geldi. Nisan ayında çıkaracağım tekli çalışma ile piyasalara iddialı bir şekilde dönüş yapacağımdan kuşkunuz olmasın" ifadelerini kullandı. 

 

 



Etiketler: