Özge Özder'den Bakıcı Açıklaması! Tercih Etmiyorum!

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özder, yaptığı açıklamada kızı Luna için bakıcı tercih etmediğini söyledi. 

 

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Özge Özder, yaptığı açıklamada kızı Luna için bakıcı tercih etmediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özder, yaptığı açıklamada kızı Luna için bakıcı tercih etmediğini söyledi.

 

Geçen şubat ayında bebeği Luna’yı kucağına alan Özge Özder, bakıcı tercih etmediğini söyledi: "Bu konuda biraz eski kafalıyım. Bakıcı tercih etmiyorum. Başkalarının elinde olduğu zaman güvenemiyorum. Başkalarının tahammül sınırını zorlayınca ‘Ona ne olur?’ diye düşünüyorum. Çok kötü şeyler okuyoruz. Anneannesi evde, babası akşam çalışan bir insan. Benim de her gün setim yok, haftada iki-üç gün. Dolayısıyla 3 tane kocaman insanlar el kadar bebeğe bakarız diye düşünüyorum.”

 

ozge ozder den bakici aciklamasi