Özge Özpirinçci'den Olay Mercan Bebek Yorumu!

Özge Özpirinçci kızı Mercan için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de bir marketten çıkarken görüntülenirken, kızı Mercan ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Özge Özpirinçci kızı Mercan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Özge Özpirinçci kızı Mercan için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de bir marketten çıkarken görüntülenirken, kızı Mercan ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özpirinçci önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de bir marketten çıkarken görüntülenirken, kızı Mercan ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Özge Özpirinçci kızı Mercan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ozge ozpirincci den olay mercan bebek yorumu

 

Özge Özpirinçci kızı Mercan için neler söyledi? 

 

Özge Özpirinçci, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Özpirinçci, ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın, kızı Mercan’ı eşi Burak Yamantürk’e benzettiğinin hatırlatılması üzerine, “Evet, Burak’a benziyordu. Bana döndü. Bakalım haftaya kime benzeyecek?” dedi. Mercan’ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, “Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun.” şeklinde konuştu.