Özge Ulusoy Ayrılık İddialarıyla İlgili Açıklama! Sevgilisi Faruk Çolakoğlu İle Ayrıldı Mı?

Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Peki Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Peki Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

ozge ulusoy sevgilisi faruk colakoglu ile ayrildi mi ilk kez acikladi

 

Ayrılık yok! 

 

Önceki akşam düzenlenen bir açılışa katılan manken Özge Ulusoy (39), gazetecilerle sohbet etti. Özge Ulusoy, gazetecilerin, “Sevgiliniz Faruk Çolakoğlu ile yollarınızı ayırdığınız yönünde haberler çıktı ama yeni yıla beraber gireceğinizi söylediniz. Ayrılık haberleri hakkında neler söyleyeceksiniz?” sorularına yanıt verdi. “Ayrılık yok.” diyen Ulusoy, “Geçen hafta sonu tatildeydik. Belki de biz biraz göz önünde olmadığımız için böyle şeyler çıkıyor. Ben biraz nazara inanıyorum. O yüzden her şey yolunda. Ayrılmadık, mutluyuz.” şeklinde konuştu.