Özge Ulusoy Faruk Çolakoğlu İle Paris'te Romantik Tatile Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, önceki gün sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile Paris'te tatile çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, önceki gün sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile Paris'te tatile çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, önceki gün sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile Paris'te tatile çıktı. 

 

ozge ulusoy sevgilisi faruk colakoglu ile romantik paris tatilinde

 

Romantik Paris tatili!

 

Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen evlilik sorularına kaçamak yanıt veren manken Özge Ulusoy, sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile tatile çıktı. Özge Ulusoy ile aşkını gözlerden uzak yaşadığı Faruk Çolakoğlu, yine kural bozmadı. İlişkilerini daha çok yurt dışı tatillerinde geçiren ikili, önceki gün de Paris'in yolunu tuttu. Şehirdeki gözde otelin geceliği 1.200 Euro yani yaklaşık 19 bin TL'lik odasında kalan Ulusoy ile iş adamı, aşıklar şehrinde romantik günler geçiriyor. Bu arada özellikle çantalara harcadığı servetle olay olan Özge Ulusoy, yapılan yorumlara "Köpek gibi çalışıp kraliçe gibi yaşıyorum" yanıtı vermişti. Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde ise kendisine yöneltilen evlilik sorusuna şu yanıtı vermişti, “Şuan yok, kısmet."