Özge Yağız'dan İhanet İddialarına Yanıt! Konuşmak Zorunda Kalmaktan Dolayı Üzgünüm!

Safir dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Özge Yağız ayrıldığı sevgilisi Gökberk Demirci'ye ihanet ettiği iddialarına yanıt verdi. 

 

Safir dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Özge Yağız ayrıldığı sevgilisi Gökberk Demirci'ye ihanet ettiği iddialarına yanıt verdi. Safir dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Özge Yağız ayrıldığı sevgilisi Gökberk Demirci'ye ihanet ettiği iddialarına yanıt verdi. 

 

HalkTV'de yer alan habere göre, Eski sevgilisi Gökberk Demirci'yi rol arkadaşı Burak Berkay Akgül ile aldattığı iddia edilen Özge Yağız, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yağız, "Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum" dedi.

 

Oyuncu Özge Yağız, meslektaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz ay sevgilisinin evlilik teklifine "Evet" yanıtını veren Yağız, nikah hazırlıklarına başlamıştı. İkili, kısa bir süre sonra yollarını ayırdı. O günlerde Özge Yağız'ın rol arkadaşı Burak Berkay Akgül da sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile ilişkisini noktaladı. Birkaç gün önce, Yağız'ın Gökberk Demirci ile beraber olduğu dönemde Akgül ile de birliktelik yaşamaya başladığı, evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisini aldattığı iddia edildi.

 

İhanet iddiaların ardından Özge Yağız, konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

 

"Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı, bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum."